Een brief van een fan

A letter from a fan

Beste Mijn Eigen Filo-team,

Ik hoop dat deze brief u in de beste gezondheid en opgewektheid treft. Ik wilde even de tijd nemen om mijn oprechte dankbaarheid jegens u te uiten en tegelijkertijd een klein verzoek doen dat ik graag met mijn vrienden en de wereld wil delen.

Mijn naam is Liza en ik ben een vijftienjarig meisje uit Delft, Nederland. Een tijdje geleden kwam ik jouw geweldige My Own Filo Scrunchie tegen op een lokale markt. De kleurrijke scrunchies trokken meteen mijn aandacht, maar wat mij nog meer fascineerde was het kleine verborgen vakje dat ze verborgen hielden.

Je hebt geen idee wat een verschil dit kleine geheime compartiment in mijn leven heeft gemaakt. Ik kan mijn tampons nu discreet opbergen en verschonen zonder dat ik me ongemakkelijk voel of met opvallende tassen naar het toilet moet sjouwen. Het is als een geheim wapen dat ik altijd bij me heb.

Het is niet alleen mijn geheime wapen geworden, maar ook dat van mijn vrienden. Ze werden net zo enthousiast als ik toen ik ze over de Scrunchie vertelde, en het duurde niet lang voordat ze er allemaal een wilden. We zijn zelfs begonnen met het geven van scrunchies als verjaardagscadeau, en binnen onze kring zijn ze een modetrend geworden.

Nu komt mijn verzoek. Hoewel de Scrunchies fantastisch zijn, zou ik willen voorstellen dat je meer kleuren aanbiedt. Mijn vrienden en ik zijn dol op het concept, maar we willen ook scrunchies die bij verschillende outfits passen. Meer variatie zou fantastisch zijn!

Ik ben ervan overtuigd dat er nog veel meer meisjes zoals ik zijn die deze geweldige uitvinding zouden omarmen als ze de kans zouden krijgen. Daarom zou ik willen vragen of u zou overwegen een breder kleurengamma aan te bieden.

Ik wil je nogmaals hartelijk bedanken voor de Scrunchie. Het heeft mijn leven echt veranderd, en ik weet zeker dat dit voor velen zo zal blijven. Ik kijk uit naar uw reactie en eventuele toekomstige ontwikkelingen van Mijn Eigen Filo.

Hartelijke groeten,

Liza

PS Ik zou het op prijs stellen als u deze brief en mijn verzoek met anderen zou willen delen. Ik geloof dat er veel meisjes zijn die baat zouden hebben bij de Scrunchie en die misschien ook geweldige suggesties hebben om hem nog beter te maken. Samen kunnen we iets heel bijzonders creëren!