Maak kennis met Lara from @intimilara

Intimilara, Breaking taboos, intimicay, sexologist, seksuoloog

Ik ben Lara @intimilara, een positieve en vrolijke vrouw die zichzelf graag even kort voorstelt.

 

Als onafhankelijk deskundige op het gebied van seksualiteit, relaties en intimiteit ben ik gepassioneerd door het aanpakken van soms 'moeilijke' onderwerpen.

Op Intimilara geef ik betrouwbare medische informatie en inzichten om u te helpen op uw reis naar een gezonde seksuele ontwikkeling, zelfs als het gaat om uitdagende vragen.

Ik wil dat iedereen een positieve seksuele relatie kan hebben, zowel met zichzelf als met anderen. Heeft u vragen? Vragen staat vrij; Ik ben hier om ze te beantwoorden en openhartige discussies aan te gaan. Samen met Mijn Eigen Filo werken we aan onze missie om vrouwen te bereiken die mogelijk hulp nodig hebben bij ‘moeilijke’ seksuele problemen.

Mijn missie? Het doorbreken van taboes en het bevorderen van accurate kennis. Samen kunnen we het stigma en de onzekerheden rond seksualiteit en intimiteit verminderen. Laten we samenwerken om een ​​gezonder en gelukkiger leven op te bouwen op het gebied van seksualiteit en relaties.

Liefs, Lara